Om osEt lille værksted med en stor produktion af håndlavede smykker.


Blaesild & Ring er en guldsmed med tilhørende værksted, placeret i hjertet af Kongens Lyngby.

Vi laver vores egne smykker fra bunden og i hånden, med et råt nordisk udtryk. Designopgaver efter vores kunders ønske, eventuelt med egne materialer indblandet, er et af vores specialer. Vi råder, vejleder og tegner gerne med hvert enkelt kunde, og altid med kvaliteten af håndværket i fokus. Vi bruger altid den tid hvert enkelt opgave kræver,  og service og fleksibilitet er en  charmerende naturlighed.

Vi arbejder med alt lige fra det rå organiske, til det mere lige klassiske design. Vi arbejder i matrialerne sterling sølv og 14 kt. eller 18 kt. guld. Guldet gerne i alle tre farver hvid, gul og rosa. Vi bruger altid naturens ægte sten og diamanter, og har stor glæde i brugen af både de slebne, de rå og de farvede sten. Derudover har vi en stor kærlighed til perler, især den fantastiske Tahiti perle som spænder i et væld af grå, grønne og sorte nuancer. Vi har altid en del sten og perler liggende til specialopgaver, men er der ikke lige det der søges, har vi et stort netværk af super leverandøre der kan være os behjælpelige.

Vi lægger stor vægt på et gennemarbejdet kvalitetsprodukt, og det er derfor altid en guldsmed der varetager spacialeopgaverne og bestillingerne af disse. Det bedste resultat kommer nemlig altid ved et tæt samarbejde og en grundig vejledning undervejs.