Flow 2


Udvikling af flow 2.

Styling, online kommunikation og navigationsdesign.

I flow 2 skulle vi lære om designprincipper og gestaltlove. Derudover skulle vi også lære at samarbejde online via Github, såvel som at få vores portfolio gjort tilgængelig online og style den med HTML/CSS.Github opgave


Min aflevering på Github

Vi skulle sammen i grupper udarbejde en ny moderne løsning i Adobe XD, for Helsinge katte- og hundepension, med navnet 'Kameludlejning'.

Hjemmesiden som vi skulle lave et redesign af

Klik på billedet af XD prototypen for at se og interagere med det.Byg din portfolio


Opgave beskrivelse
Min aflevering

Klik på billedet af min gamle portfolio for at se den.Reflektion


Hvad har jeg lært?

Det jeg fik mest ud af i dette flow var vores gruppearbejde via Github. Jeg lærte at samarbejde online og planlægge lidt bedre mht til deadlines når man er flere. Derudover lærte jeg også at gøre min portfolio online via en online file manager, noget som jeg aldrig havde prøvet før.

Resten af de ting vi havde i dette flow var noget jeg havde haft om før på tidligere uddannelser, men det var dejligt at få det genopfrisket, især mht til CSS, da jeg kodede meget førhen.


Forventninger til læring

Mine forventninger i dette flow stemte egentlig godt overens med hvad jeg reelt lærte. Jeg glædede mig til at få lagt min portfolio op online og så også frem til at arbejde med Github og lære det, da jeg havde hørt fra bekendte hvor godt et redskab det var.


Hvad vil jeg gerne lære i fremtiden?

I fremtiden forventer jeg at få et bedre tag på Github. Jeg synes stadig at det er lidt forvirrende at anvende, men jeg kan godt se nytten i det.

Udover dette vil jeg også gerne lære at få bedre styr på designprincipper og gestaltlovene, så jeg kan bruge dem i mine designs.


Hvad vil jeg gøre for at lære dette?

Jeg regner med at vi skal arbejde meget i grupper i de næste semestre, så jeg skal nok nå at få brugt Github langt mere end jeg har gjort nu, og jeg er lærenem så det kommer stille og roligt til mig.

Med hensyn til designprincipper og gestaltlovene har jeg tænkt mig at læse mere op på det. Vi fik et link til nogle videoer om designprincipper på Lynda.com som jeg synes var meget spændende, så dem har jeg tænkt mig at se nogle flere af.