Flow 1


Udvikling af flow 1.

Intro til multimediedesign

Flow 1 var introduktionen til vores uddannelse som multimediedesigner. Der skulle vi lære Photoshop, HTML, Experience Design og om ophavsretten.Photoshop opgave

Opgave beskrivelse

Fremgangs metode:

Fjern et element: Var egentlig ret tilfreds med billedet, men fjernede en regndråbe ved hjælp af clone stamp tool, og rettede kanterne lidt til bagefter med liquify.

Tilføj et element: Tilføjede en lille flue fra et billede hvor den sad på et blad. Jeg satte multiply på fluens layer da jeg synes det fik den til at se mest naturlig ud fremfor at klippe den ud. Så lagde jeg lidt farver nedenunder for skygge og bedre farver på fluen så den passede bedre til billedet.

Ret billedets lysforhold eller tilfør billedet en stemning ved filter eller farvetoning: Lavede en del masks på bro, himmel og husene for at ændre på farverne ved hjælp af color balance, hue saturation og levels. Derudover lagde jeg en blå himmel bag husene som jeg så brugte gaussian blur på.

Beskæring og evt opretning (lodret/vandret) af billede: Brugte grid til at kigge på hvorvidt linjerne i billedet passede, men synes faktisk at der var ramt ret godt i forvejen.Ophavsret opgave

Opgave beskrivelse


Drøm din portfolio

Opgave beskrivelse
Min aflevering

Klik på billedet af XD prototypen for at se og interagere med det.Reflektion


Hvad har jeg lært?

Da jeg allerede havde kendskaber til både Photoshop og HTML gennem tidligere uddannelser og skoler, var det jeg fik mest ud af, i Flow 1, var at arbejde med Adobe Experience Design.

Det jeg fik ud af mit arbejde med Adobe XD var bl.a. at øve mig på at visualisere mine ideer lidt bedre. Dette kom til udtryk da vi skulle prøve at bygge vores drømme portfolio vha Adobe XD.


Forventninger til læring

Jeg havde egentlig ikke nogle særlige forventninger til hvad jeg skulle lære i Flow 1, da jeg kender andre der har taget uddannelsen og havde fået at vide at jeg i forvejen kunne det meste vi ville komme til at arbejde med i 1. semester, på grund af min uddannelse som webintegrator og mit tidligere forløb på medieskolen Lynbgy.

Dog forventede jeg at lære lidt om design, hvilket allerede blev sat på prøve i det første flow.


Hvad vil jeg gerne lære i fremtiden?

Med henblik på dette flow vil jeg i fremtidige flows blive bedre til at lave nogle fede designs, især i mit portfolio hvor jeg håber det kan afspejle mig og sætte et spor af min personlighed.


Hvad vil jeg gøre for at lære dette?

Min plan er at hente inspiration online fra andre multimediedesignere og grafikere. Derudover har jeg tænkt mig at følge med på nutidens trends inden for design og så vil jeg selvfølgelig samle viden fra lærene og undervisningen.